ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την 01.03.2019 κατατέθηκε στα γραφεία

του Δήμου Μαραθώνος η

ακόλουθη επιστολή – διαμαρτυρία

ΑΠΟ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Ν. ΒΟΥΤΖΑ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Υπόψη
Δημάρχου Η.Ψινάκη
Αντιδημάρχου Τεχν. Υπηρεσιών κ. Γ. Νησιώτη &
Προισταμένου Τεχν. Υπηρεσιών κ. Κολοβού.

Νέος Βουτζάς, 28.02.2019
Κύριοι,

Η κατάσταση του οδοστρώματος σε πολλές οδούς του Νέου Βουτζά είναι κακή και εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων.
Ήδη έχουν υπάρξει δύο σοβαρότατα ατυχήματα με θύματα την κα Ιονά, της οποίας αγωγή κατά του Δήμου εκκρεμεί και ενός άλλου συμπολίτη μας, συγγενούς θύματος της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, μόλις προ ημερών, που επίσης θα στραφεί με αγωγή κατά του Δήμου.

Η διαδικασία ανάθεσης έργων οδοποιίας και συνοδών έργων μέσω της γνωστής Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Υποδομών, εκτιμάται ότι χρειάζεται τουλάχιστον 8 με 10 μήνες ακόμα.
Μέχρι τότε πρέπει να υπάρξουν τοπικές παρεμβάσεις τουλάχιστον στις λακούβες που έχουν σχηματιστεί.
Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν επιτείνει τα προβλήματα αφού πλέον έχουν φύγει χώματα και οι λακούβες έχουν βαθύνει.
Τα σοβαρότερα προβλήματα με λακούβες βρίσκονται στις οδούς Ρήγα Φεραίου στη συμβολή με την οδό Απόλλωνος, στη συμβολή με την οδό Κρυστάλη και Επίκουρου καθώς και πριν το Λύρειο, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης μεταξύ των αριθμών 164 και 190, Αττάλου σε όλο το μήκος της, Τύχης, Παραδείσου σε όλο το μήκος της, Αγίου Γερασίμου περίπου στο μέσον αυτής.
Διάφοροι κάτοικοι έχουν απευθυνθεί στο Δήμο χωρίς όμως να ανταποκριθείτε, όπως οφείλετε.
Με την παρούσα επιστολή μας σας καλούμε άμεσα να παρέμβετε και να καλύψετε με σταθερό υλικό τις λακούβες αυτές.
Σας καθιστούμε γνωστό ότι αν δεν το πράξετε τις προσεχείς 5 ημέρες θα απευθυνθούμε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προσκομίζοντας φωτογραφικό υλικό, αντίγραφα των αγωγών και ειδοποιήσεων που έχετε λάβει καθώς και τα ονόματα τόσο των αιρετών υπευθύνων όσο και των αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου σας.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

Για τον Εξωραιστικό Σύλλογο Νέου Βουτζά

Η Πρόεδρος Ε. Κροκίδη. 6979981295
Ο Αντιπρόεδρος Ν. Σκουλής
Η Γεν. Γραμματέας Ν. Κατσαφούρου

You may also like