ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Ματιού (ΣΕΚΜΑ), καλούν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών του Δήμου Μαραθώνα στις 19 Μαΐου 2019, στις 12:30, στον Κινηματογράφο ΑΛΙΚΗ (Βάση), στη συζήτηση που θα γίνει, ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, με τους 5 υποψήφιους Δημάρχους.
Στον πρώτο γύρο της συζήτησης, οι υποψήφιοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις, οι οποίες θα σταλούν από τους κατοίκους του Νέου Βουτζά και του Ματιού, από σήμερα έως και τις 17/5 στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@syllogosneouvoutza.gr και syntonistikimati@gmail.com για τους κατοίκους των δύο περιοχών αντιστοίχως. Κάθε ένας από τους υποψήφιους Δημάρχους θα απαντήσει σε χρόνο που θα έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων και θα εξαρτηθεί από τον όγκο των ερωτήσεων.
Στο δεύτερο γύρο της συζήτησης θα τεθούν ερωτήσεις προς τους υποψήφιους Δημάρχους, από τους παρευρισκόμενους κατοίκους.
Τέλος η συζήτηση θα κλείσει με μια σύντομη αναφορά στο όραμα κάθε υποψηφίου για τις περιοχές που επλήγησαν. Τη συζήτηση, θα συντονίζει η κ. Έμυ Κροκίδη και έχουν κληθεί με αλφαβητική σειρά οι κύριοι Β. Κυπαρίσης, Σπ. Λιβαθινός, Ν. Στεφανίδης, Στ. Τσίρκας και Ν. Χατζηγιάννης.

You may also like